Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

2022 by e-Αιμοδότες

⌛️Καθώς το 2022 πλησιάζει στο τέλος του, είναι σημαντικό να αναλογιστούμε τα επιτεύγματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίσαμε τους τελευταίους 12 μήνες.

🏆Μερικά από τα σημαντικότερα επιτεύγματά μας το 2022 ήταν η βράβευση μας στη 3η θέση στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Νέων Επιστημόνων στο Λέιντεν της Ολλανδίας και η χορήγηση της αιγίδας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην εφαρμογή μας, επιτεύγματά που ανέδειξαν το σημαντικό μας έργο. 

📅 Κατά τη διάρκεια του έτους, διοργανώσαμε 4 μεγάλες αιμοδοσίες, 18 καμπάνιες ευαισθητοποίησης αιμοδοσίας, συμμετείχαμε σε 3 φεστιβάλ νέων με το PSDM Athens, δράσεις οι οποίες είχαν μεγάλη προσέλευση και είχαν ως αποτέλεσμα σημαντικό αριθμό νέων εθελοντών αιμοδοτών. 

🎯Φέτος επικεντρωθήκαμε στην ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας σχετικά με τη σημασία της αιμοδοσίας και την ανάγκη για συνεχή παροχή αίματος.

🏡 Ενώ αντιμετωπίσαμε κάποιες προκλήσεις το 2022, όπως η πανδημία COVID-19 και οι περιορισμοί που προέκυψαν στις δημόσιες συγκεντρώσεις, μπορέσαμε να προσαρμοστούμε και να συνεχίσουμε την αποστολή μας διαδικτυακά. 

🫶 Συνολικά, ήταν μια ικανοποιητική και επιτυχημένη χρονιά για την e-Αιμοδότες και είμαστε ευγνώμονες σε όλους τους εθελοντές και τους υποστηρικτές μας που μας βοήθησαν να έχουμε θετικό αντίκτυπο στην κοινότητά μας. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε το έργο μας το 2023.

🎉 Κλείνοντας το 2022, καταφέραμε να μεγαλώσουμε την ομάδα μας με 25 νέους εθελοντές, μια διαφορετική ομάδα νέων που είναι παθιασμένοι με την κοινωνική προσφορά! 

📍Η εφαρμογή έγινε διαθέσιμη σε 8 νέες περιοχές και νοσοκομεία καθώς και ξεπέρασε τις 500.000 προβολές με περισσότερους από 25.000 μοναδικούς επισκέπτες από την ημέρα που πρώτο κυκλοφόρησε! 

🔜Μείνετε συντονισμένοι για τον αναλυτικό απολογισμό του 2022 που θα αναρτηθεί τις επόμενες μέρες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο