Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

aimodosies.gr – Ενημερωθείτε για όλες τις αιμοδοσίες με 2 κλικ

Σε συνέχεια της των 9948 μηνύματων και των 465 κλήσων που έχουμε λάβει από χθες, ανακοινώνουμε την λειτουργία της πλατφόρμας aimodosies.gr ! 

Είναι σοκαριστική η ανταπόκριση του κόσμου για την εθελοντική αιμοδοσία και το e-Αιμοδότες! Θέλουμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας σε όλους εσάς που προσήλθατε να δώσετε αίμα ανταποκρινόμενοι στην έκτακτη έκκλησή μας….

Η συνεισφορά σας έχει κάνει σημαντική διαφορά στη ζωή όσων υποφέρουν και έχουν ανάγκη.

Σας ευχαριστούμε και πάλι για την ανεκτίμητη υποστήριξή σας και για το γεγονός ότι κάνετε τη διαφορά στις ζωές τόσων πολλών ανθρώπων.

Ενημερωθείτε για όλες τις αιμοδοσίες και για τις αιμοδοσίες που λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο με 2 κλικ

 1. Τι είναι το aimodosies.gr ?
  Είναι μια πλατφόρμα που παρέχει άμεση ενημέρωση για τις υπηρεσίες αιμοδοσίας ενόψη του δυστυχήματος με τους δεκάδες τραυματίες που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.
 2. Ποιοι δημιούργησαν το aimodosies.gr ?
  Οι συνιδρυτές της Ομάδας e-Αιμοδότες δημιούργησαν αυτήν την πλατφόρμα μέσα σε λίγες ώρες την 1η Μαρτίου 2023. Oι e-Αιμοδότες, επίσης δημιούργησαν την πλατφόρμα άμεσης ενημέρωσης εκτάκτων αναγκών αιμοδοσίας 2 χρόνια πριν, όταν φοιτούσαν στην 1η και 2α λυκείου το 2021 κατά την διάρκεια της πανδημίας.
 3. Από που αντλούνται τα στοιχεία επικοινωνίας με τις αιμοδοσίες ?
  Οι πληροφορίες αντλούνται από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας καθώς και από τα 20 συμμετέχοντα νοσοκομεία του e-Αιμοδότες
 4. Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας ?
  Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ομάδα του e-Αιμοδότες τηλεφωνικά στο 253 113 1234, στο [email protected] ή και στο [email protected]
Μετάβαση στο περιεχόμενο