Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Υγείας για το e-Αιμοδότες

Την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο γραφείο του Υφυπουργού Υγείας, κ. Μάριου Θεμιστοκλέους, με σκοπό την παρουσίαση της εφαρμογής e-Αιμοδότες. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν οι συνιδρυτές του e-Αιμοδότες κ. Κουρτίδης Λέανδρος και κ. Άγγελος Μιχάηλ Χουβαρδάς, καθώς και η κα. Κόφα Παγώνα, Επισκέπτρια Υγείας της Νοσοκομειακής Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής “Σισμανόγλειο”.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, έγινε μια λεπτομερής παρουσίαση των δυνατοτήτων και των λειτουργιών της εφαρμογής e-Αιμοδότες. Επισημάνθηκε η σημασία του ψηφιακού μετασχηματισμού στην ενίσχυση της εθελοντικής αιμοδοσίας, καθώς το εθελοντικό έργο των e-Αιμοδοτών τα τελευταία 3 χρόνια.

Ο Υφυπουργός Υγείας εξέφρασε το ενδιαφέρον του για την εφαρμογή e-Αιμοδότες και μας συνεχάρη για τις βραβεύσεις που έχει λάβει η εφαρμογή έως και σήμερα, αναγνωρίζοντας έμπρακτα την αξία και την καινοτομία του έργου μας. Η αναγνώριση της προσπάθειάς μας από τον Υφυπουργό Υγείας αποτελεί ύψιστη τιμή και μας γεμίζει με αισιοδοξία για το μέλλον. Ταυτόχρονα, μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο την προσπάθειά μας για την ενίσχυση της εθελοντικής αιμοδοσίας και την κάλυψη των αναγκών σε αίμα.

Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στον Υφυπουργό Υγείας, κ. Μάριο Θεμιστοκλέους, για το χρόνο και το ενδιαφέρον του, καθώς και για την υποστήριξή του στην προσπάθειά μας για την ενίσχυση της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο