Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Βράβευση στα HealthCare Business Awards 2023

🎉 Η Νοσοκομειακή Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής έλαβε το GOLD βραβείο στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό στα Healthcare Business Awards 2023, για την χρήση του πληροφοριακού συστήματος e-Αιμοδότες.

🏆 Η βράβευση αυτή αποτελεί μια σημαντική αναγνώριση της δουλειάς και της αφοσίωσης της ομάδας μας, καθώς και της σημασίας της αιμοδοσίας για την κοινωνία.

❤️ Το πληροφοριακό σύστημα e-Αιμοδότες έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην οργάνωση και την αποτελεσματικότητα της αιμοδοσίας στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής. Μέσω του συστήματος, οι εθελοντές αιμοδότες μπορούν να ενημερώνονται άμεσα και δωρεάν για τις τρέχουσες ανάγκες αιμοδοσίας και τις προγραμματισμένες εξορμήσεις, γεγονός που διευκολύνει τη διαδικασία της αιμοδοσίας και έχει οδηγήσει σε σημαντική αύξηση του αριθμού των αιμοδοτών.

🎉 Είμαστε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι για αυτή τη βράβευση, καθώς αποτελεί μια επιβράβευση για την άοκνη δουλειά της ομάδας μας και για την αφοσίωσή μας στην εθελοντική αιμοδοσία και στον εθελοντισμό.

🙏 Η αιμοδοσία είναι υπόθεση όλων μας. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές αιμοδότες, που με την προσφορά τους σώζουν ζωές.

Μετάβαση στο περιεχόμενο